Gracie's Nail Bar
<vertrouwde service>

Traumanagels

Door bv een ongelukje of andere gevolgen kan de nagelwortel beschadigd zijn. Dit lossen we op dmv een acryllaagje op deze nagelplaat.
€5


Gespleten nagel in lengte
Splijten van de nagel in de lengterichting is vaak het gevolg van een trauma of scheuren. Hiernaast zie je een gesloten nagel, maar deze kan ook ingescheurd zijn. Met een dunne kunstnagel kan het probleem worden gecamoufleerd en is ook gelijk de eventuele pijn verholpen. Belangrijk is dat deze oplossing eenzelfde uitstraling heeft als een natuurlijke nagel. Niemand zal zien dat je nagels is gerepareerd
€5


Gespleten nagelplaat in breedte

Splijten van de nagel kan ook in de
breedterichting voorkomen. Ook dit kan het gevolg zijn van een trauma, maar ook verkeerd vijlen, het afscheuren van de nagel i.p.v. knippen of inwerking van oplosmiddelen of bijwerking van medicijnen kan de oorzaak zijn. Met een speciale dunne gel kan het probleem worden verholpen. Belangrijk is dat deze oplossing eenzelfde uitstraling heeft als een natuurlijke nagel. Niemand zal zien dat je nagels is gerepareerd.
€5

Traumanagel


“Maybe your life isn’t sparkly, but your nails can be!"
SALON IN LAGE MIERDE

zie route naar de salon

Nagelbijters dienen elke 2-3 weken de nagels te laten opvullen omdat deze vrij snel zullen groeien. Intussentijdse reparaties zijn binnen 1 week altijd gratis!
va. €25,-

Reparatie Service
Even App-en naar 06-30445411 en veel kans dat u dezelfde dag kan komen


INSPIRATION

Eyes 'd Brows


Jou wenkbrauwen mooi in vorm en ook een kleurtje voor je wimpers? Lees verder bij
deze topic
va €8,50