Image

Traumanagels

Door bv een ongelukje of andere gevolgen kan de nagelwortel beschadigd zijn. Dit lossn we op dmv een acryllaagje op deze nagelplaat.

€5

Gespleten nagel

Splijten van de nagel in de lengterichting is vaak het gevolg van een trauma of scheuren. Hiernaast zie je een gesloten nagel, maar deze kan ook ingescheurd zijn. Met een dunne kunstnagel kan het probleem worden gecamoufleerd en is ook gelijk de eventuele pijn verholpen. Belangrijk is dat deze oplossing eenzelfde uitstraling heeft als een natuurlijke nagel. Niemand zal zien dat je nagels is gerepareerd

€5

Gespleten nagelplaat

Splijten van de nagel kan ook in de breedte richting voorkomen. Ook dit kan het gevolg zijn van een trauma, maar ook verkeerd vijlen, het afscheuren van de nagel i.p.v. knippen of inwerking van oplosmiddelen of bijwerking van medicijnen kan de oorzaak zijn. Met een speciale dunne gel kan het probleem worden verholpen. Belangrijk is dat deze oplossing eenzelfde uitstraling heeft als een natuurlijke nagel. Niemand zal zien dat je nagels is gerepareerd.

€5

Image

Think in solutions

Er zijn natuurlijk veel meer nagel afwijkingen die door onskunnen worden verholpen of worden gecamoufleerd. Onze oplossing is er altijd op gericht om de overlast van de kwaal te verhelpen. Bij een gespleten nagel blijf je hangen aan kleding of in je haar. Na de behandeling is dit probleem opgelost.

va. €5

We want your nails to look fabulous

Visit Our Salon Now