Teennagel verzorging

Zomerse teennagels worden gemaakt door middel van Shellac Nails. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac combineert de beste kwaliteiten van gel en nagellak.

€25

Droge Handen

Bij de handverzorging wordt de paraffine zacht opgewarmd in een paraffinebad. Voor je je handen in dit warme paraffinebad dompelt, wordt er een zachte peeling aangebracht.

€9

Manicure

Complete hand en nagelverzoring zodat je keurig voor de dag kan komen. Uitbreiding naast de manicure zijn Spa scrub, massage en parafinnebad. Wij werken niet met reguliere lak omdat de houdbaarheid niet gegarandeerd wordt. Hiervoor wel geschikt is de salon CND Shellac

va.€15

Voeten Spa de Luxe

Bij de voetverzorging gaan de voeten in een Spa bad, waarna er een intensieve srub volgt. De nagels worden gepolijst en gelakt met CND Shellac. Bovendien een heerlijke olie en creme zorgen voor stralende voetjes.

€35

Teennagels bij bv. trauma

De teennagels springen in het oog indien je graag open schoenen draagt. De lelijke nagel wordt daarom glad gemodelleerd en al uw nagels worden mooi gelakt.

€30

Shellac

Voordelen van Shellac Nails: Aan het einde van de behandeling zijn u nagels droog en heeft u 6 tot 8 weken mooie verzorgde teennagels - Beschadigd niet uw natuurlijke nagel - Verstevigd uw natuurlijke nagel - Allergie vrij-

€25

Image

New Choises!

“Nail Technician's; patience of a saint, creativity of an artist, hands as steady as a brain surgeon”

Qopte

We want your nails to look fabulous

Visit Our Salon Now