acrylnagels

naildesign

nagelbijter

manicure

CND Shelac

Homemade sieraden *nieuw*

voetverzorging

fotogallery

wimpers wenkbrauwen

bellypainting

produkten

 

Hands are jewels, not tools!

Wat zijn acrylnagels?

Deze nagels worden gebruikt om je eigen nagels te verstevigen en/of te verlengen. Ze zijn gemaakt van een poeder gemengd met een vloeistof. Deze acrylsubstantie wordt met een penseel aangebracht. Eerst wordt het penseel in de vloeistof gedoopt en daarna in de poeder. Er ontstaat dan een bolletje dat in model kan worden gekneed. Dit wordt met het penseel op de nagel verdeeld. Acryl hardt vanzelf uit. Als de nagels hard genoeg zijn wordt het oppervlak glad gevijld en eventueel gelakt. De nagels zien er zeer natuurlijk uit en worden door mij in een op de door jou gewenste lengte gemaakt.

nagelsIk heb een mooie set acrylnagels, kan ik hiermee alles doen?

U kunt met uw nagels omgaan alsof het uw natuurlijke nagels zijn. Acrylnagels zijn sterker dan uw natuurlijke nagels, ze zullen niet eerder splijten of scheuren.

Er zijn verschillende kleuren wit. Heb je vaak vuil onder je nagels, dan kies je gewoon een wittint waardoor je dit vuil niet meer ziet! Acrylnagels moeten wel regelmatig worden opgevuld en bijgewerkt om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken Soms ontstaan er allergische reacties bij het gebruik van acryl of kan product loslaten bij bepaalde medicijnen.

Ik ben op zoek naar een goede nagelstyliste, hoe weet ik nu of iemand het vak goed beheerst?

U kunt er vanuit gaan dat een professionele salon wordt geleid door iemand met het diploma erkend nagelstyliste. Erkende stylistes zijn te herkennen aan het deurschild, dus als u daarop let weet u zeker dat men de kennis heeft. Het spreekt voor zich dat Gracie’s Nail Bar in het bezit is van dit waardevolle diploma