Behandelingen

Image

Epileren

Het brengt extra aandacht naar je ogen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het laat zelfs je ogen groter lijken.

€8,50

Image

Epileren en verven

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Het duurt tot ongeveer 5 á 6 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.

€12,50

Image

Epileren verven wenkbrauwen en wimpers verven

Wimperverf dringt ín de haarschubben. Daardoor worden ook de uiterste begin en eindpuntjes gekleurd waardoor de volle haarlengte zichtbaar wordt maar de haar veranderd niet van dikte.

€18

Image

Wenkbrauwen

Wenkbrauw trend 2019 – De contour wenkbrauw

Wat valt er te zeggen over de wenkbrauw trend in 2019? Volgens de Marie-Claire is de contour wenkbrauw dé trend. Dat ziet er als volgt uit en betekent werk aan de winkel. 1 Strakke, duidelijk begrensde lijnen De contour wenkbrauw kenmerkt zich door jaar strakke lijnen. De wenkbrauwen zijn zijn duidelijk begrensd. Wat betreft vorm is een duidelijk gevormde boog de trend die heel spits naar buiten toe loopt. De wenkbrauwen zijn netjes en goed verzorgd. 2. Kleur die verloopt Dan is er ook de kleur. De wenkbrauw wordt aan de binnenkant wat lichter gekleurd en wordt naar de buitenkant toe wat donkerder. 3. Highlight Breng tenslotte wat highlights aan net onder de wenkbrauw om het liftende effect compleet te maken.

We want your to look fabulous

Visit Our Salon Now

Wij zijn gevestigd in Lage Mierde. Grace doet haar werk ruim 14 jaar met veel plezier en passie. Service staat hoog in het vaandel want de klant is koning bovendien: Live is too short to have naked nails!

Wilt u op de hoogte worden gehouden?

Copyright © All rights reserved | This template is made with by GNB